Åbent redaktionsmøde i går

I går aftes afholdt studenterradioen et åbent redaktionsmøde med et godt fremmøde og succes. Mødet begyndte med, at jeg afholdte en præsentation for de mange interesserede om, hvad det vil sige at være frivillig hos Aarhus Studenterradio, hvorefter jeg præsenterede min foreløbige plan for genstarten af vores lille radiostation. Der vil komme flere oplysninger i fremtiden, når vi er klar til at annoncere de enkelte programmer, men kort fortalt vil radioen starte flere nye programmer, som ikke skal være personlige podcasts, men mere officielle programmer, der løbende skifter hænder bag scenerne. Ud af de mange fremmødte fik vi tretten nye redaktionsmedlemmer; så fremtiden ser lys ud for radioen!

For fremtiden vil vi blive ved med at afholde åbne redaktionsmøder hver anden måned, hvor vi løbende tager nye folk ind i flokken, men hvor man også bare kan deltage, hvis man er nysgerrig på radioen og gerne vil have en gratis øl. Det vil sige, at det næste åbne redaktionsmøde bliver til januar, og vi vil annoncere en dato, så snart vi har den fastlagt.

I forhold til bestyrelsesmedlemmer så har vi fundet en, måske to nye PR-ansvarlige, så på den front søger vi ikke længere nogen, men vi leder dog efter en ny formand, som har lyst til at træde til fra januar af, og blive en vigtig del af radioen fremadrettet. Denne stilling er lønnet for 1000kr pr. måned. Hvis man har interesse, kan man kontakte bestyrelsen, og sende en ansøgning. Men også dette vil der følge flere oplysninger om inden for den nærmeste fremtid.

Men selvom redaktionsmødet er overstået, behøver man ikke vente til januar, hvis man gerne vil høre mere om radioen eller melde sig ind. Man kan altid skrive til mig på chefred@aasr.dk, hvis man interesseret!

Mvh. Valdemar Lenschow, Chefredaktør