Ny chefredaktør og fremtidsplaner for radioen

Kære alle lyttere, studerende og diverse andre personer på internettet

Der sker en del nyt bag scenerne på Aarhus Studenterradio. Radioen har jo i en længere periode nu været semi-inaktiv, men skal op og køre igen, begyndende i november-december. I denne forbindelse leder vi efter flere nye redaktionsmedlemmer til radioen, som kan være med at til komme på og producere nye radioprogrammer til kanalen, og vi vil holde et åbent møde i løbet af november.

Foruden almindelige medlemmer leder vi dog også efter en ny PR-ansvarlig til bestyrelsen og på sigt en ny formand til radioen.

Hvis dette skulle have nogen interesse, kan man kontakte enten mig eller et af de andre bestyrelsesmedlemmer.

Dette kommer til at være starten på en ny blog med opdateringer fra bag scenerne på radioen, hvor både bestyrelsesmedlemmer og almindelige medlemmer har adgang. Planen er, at den skal opdateres løbende, når der kommer nye radioprogrammer på kanalen, særlige annonceringer, udskiftninger i bestyrelsen eller andre forandringer.

Mvh. Valdemar Lenschow, Chefredaktør hos Aarhus Studenterradio