x

Podcasts

Der er mange måder at lytte til Aarhus Studenterradio på. Her kan du finde den, der passer bedst til dig. Når der ikke er programmer sender vi omhyggeligt udvalgt musik i vores sendeflade. Du kan lytte til AASR hele døgnet fra afspilleren på forsiden.

Nederst på denne side, finder du alle vores podcasts.

98,7 FM

AASR er en del af sendesamvirket på Aarhus 2-senderen. Vi sender 17 timer om ugen på 98,7 FM i hele Østjylland. Vores morgenprogram, Overblikket, sender hver dag fra 8.00-9.00, og så sender vi igen fra 19.00-22.00 mandag, tirsdag, torsdag og fredag.

TuneIn

Vi arbejder på at få lavet vores egen app. Men vi kan allerede lyttes til på både iOS og Android gennem app’en TuneIn.

iTunes

Du kan finde alle vores programmer som podcasts herunder. Nogle programmer vil på grund af musikrettigheder ikke findes i iTunes, og nogle af vores programmer er dedikerede podcasts, der kun udgives i iTunes. Søg på Aarhus Studenterradio, så dukker de allesammen op.

Mixcloud

Vi har flere programmer, hvor musikken er en helt essentiel del. De programmer, kan du finde på Mixcloud og herunder.

Seneste podcasts på AASR

[lvca_portfolio posts_query=”size:All|order_by:date|order:DESC|post_type:podcast” image_linkable=”true” taxonomy_filter=”series” display_post_date=”true” filterable=”true” layout_mode=”masonry” per_line=”3″ gutter=”20″ tablet_gutter=”10″ tablet_width=”800″ mobile_gutter=”10″ mobile_width=”480″]