Bla Bla Podcast

Henrik Kokborg: Integration og kulturforskelle | BBP #65

Henrik Kokborg er indehaver af firmaet integrationsinfo.dk. En kursusvirksomhed, der allerede har klædt hundredevis af offentligt ansatte på til at tackle de kulturelle problemstillinger, der opstår i arbejdet med folk fra MENAPT-landende.

Jens Munk: Hjertekonferencen | BBP #64

Jens munk er studenterpræst på Aarhus Universitet. Lige nu arbejder han med at organisere “Hjertekonferencen”, som bliver afholdt d.8-9 oktober på VIA University Campus i Aarhus C.

Trine Bilde: Sociale edderkopper | BBP #63

Trine Bilde er professor i biologi på Aarhus Universitet. De seneste år har hun været involveret i et omfattende forskningsprojekt i den sydlige del af Afrika, hvor et internationalt forskerteam undersøger den mystiske edderkoppeslægt Stegodyphos.

BBP-specialudgivelse: Palæstina, Israel, blod og drømme (ep. 1)

I denne podcast-serie sporer vi Israel-Palæstina konflikten fra dens ophav i 1880’ernes Europa, gennem 60’ernes og 70’ernes blodige krige… Til Gaza og Vestbredden i dag. I dette første afsnit griber vi fat i, hvordan en blanding af jødeforfølgelse og boblende nationalfølelser i Rusland ledte til, at idéen om en jødisk nationalstat overhovedet blev en ting.

Karl Aage Rasmussen: Bach | BBP #58

Karl Aage er komponist og forfatter til en lang række bøger om store musikere, heriblandt hans Bach-biografi “Jord og Himmel, lyt”.

Gerda Bonderup: Kolera, kopper og koyverer. | BBP #57

Gerda er tidligere lektor i historie ved Aarhus Universitet. Derudover har hun har skrevet en lang række bøger om fortidens epidemier og sygdomme, heriblandt “Det Medicinske Politi” og  “En kovending: koppevaccinationen og dens udfordring til det danske samfund omkring 1800”.