Jens Munk: Hjertekonferencen | BBP #64
Jens munk er studenterpræst på Aarhus Universitet. Lige nu arbejder han med at organisere “Hjertekonferencen”, som bliver afholdt d.8-9 oktober på VIA University Campus i Aarhus C.
Jens munk er studenterpræst på Aarhus Universitet. Lige nu arbejder han med at organisere “Hjertekonferencen”, som bliver afholdt d.8-9 oktober på VIA University Campus i Aarhus C.
Trine Bilde er professor i biologi på Aarhus Universitet. De seneste år har hun været involveret i et omfattende forskningsprojekt i den sydlige del af Afrika, hvor et internationalt forskerteam undersøger den mystiske edderkoppeslægt Stegodyphos.
I denne podcast-serie sporer vi Israel-Palæstina konflikten fra dens ophav i 1880’ernes Europa, gennem 60’ernes og 70’ernes blodige krige… Til Gaza og Vestbredden i dag. I dette første afsnit griber vi fat i, hvordan en blanding af jødeforfølgelse og boblende nationalfølelser i Rusland ledte til, at idéen om en jødisk nationalstat overhovedet blev en ting.
Sander har i 2021 startet litteraturtidsskriftet “Censur” sammen med Alexander Kirkegaard Holst Hansen. Censur er på en mission for at bringe skønheden tilbage til Danmark.
Henrik er biskop i Aarhus Stift. Han var på besøg for at snakke om hvad kirken og kristendommen, betyder for det moderne Danmark.
Kristian og Mikkel arbejder og har været med til at grundlægge Cognitive Science-uddannelsen på Aarhus Universitet. I dette program snakker vi om et af deres specialistområder.. Sprog.
Magnus er træner og fighter inde for kampsportene MMA og Muay Thai. Han træner under den legendariske Mohammad F. Tehrani i kampsportsklubben Colosseum.
Karl Aage er komponist og forfatter til en lang række bøger om store musikere, heriblandt hans Bach-biografi “Jord og Himmel, lyt”.
Gerda er tidligere lektor i historie ved Aarhus Universitet. Derudover har hun har skrevet en lang række bøger om fortidens epidemier og sygdomme, heriblandt “Det Medicinske Politi” og “En kovending: koppevaccinationen og dens udfordring til det danske samfund omkring 1800”.
Mads er lektor ved litteraturhistorie på Aarhus Universitet. I den forbindelse har han været med til at starte forskningscentret “Centre for the Study of the Literatures and Cultures of Slavery”.