Series: Bla Bla Podcast

BBP #48 – Michael Henriksen

Michael er direktør i firmaet WavePiston, som arbejder med at lave rentable løsninger inde for bølgeenergi og afsaltning af vand.

BBP #47 – Michael Winterdahl

Michael er neuroscientist og gæsteforsker ved Aarhus Universitet. Han har arbejdet med et væld af hjernerelaterede områder, blandt andet hvordan sukker påvirker grisehjerner og deres adfærd.

BBP #46 – Arne Emil Hansen

Arne studerer samfundsfag, er en af grundlæggerne af Bla Bla Podcast, investeringsguru, en af vores tætteste venner og en all-around good guy.

BBP #45 – Daniel Petersen

Daniel studerer statskundskab og har skrevet et læserbrev med titlen “Kina slår langsomt os alle ihjel”,  der kom på forsiden af Jyllands-Posten.

BBP #44 – Kirsten Dyrman

Kirsten er politidirektør for Østjyllands Politi. Tidligere har hun arbejdet som direktør for Den Uafhængige Politiklagemyndighed og statsadvokat.

BBP #43 – Jonas Bjerre

Jonas er et af Danmarks største skaktalenter. I 2019 blev han Danmarks yngste skakstormester nogensinde og har til dags dato en FIDE-rating på 2550.

BBP #42 – Christian Bennike

Christian er europakorrespondent ved Dagbladet Information, for hvem han også har anmeldt den Canadiske psykolog Jordan B. Petersons to nyeste bøger “12 Rules For Life” og “12 More Rules For Life”.

BBP #40 – Peter W. Thestrup

Peter er vores ven og PhD-studerende i Cognitive Science ved Aarhus Universitet. Han interesserer sig blandt andet for hvordan “Free-Energy”-Princippet, kan bruges til at forstå humanistiske og kunstneriske fænomener.