0%
Наши партнеры:

SHARE

20 maj 2017

Posted By: Aarhus Studenterradio // Read More


Rejsefeber #6 – WOOFING

I dette afsnit af Rejsefeber har vi fået besøg af Clara Behrend, der har være i Australien med konceptet WWOOFing. Det er en måde at rejse på, der giver stort indblik i et lokalt liv, og så er det tilmed billigt, fordi man arbejder undervejs.

02 maj 2017

Posted By: Aarhus Studenterradio // Read More


Rejsefeber #5 – På Interrail i Østeuropa

I denne udgave af Rejsefeber hopper vi ombord på de Østeuropæiske toge – vi tager på interrail! Marina og Kirstine fortæller om deres rejseoplevelser og giver tips til byer, seværdigheder og også selve rejsemåden. Der er mange gode tips at hente og sjove historier at lytte til, så hop med ombord på interrailexpressen – fut fuut!

11 april 2017

Posted By: Webmaster // Read More


Rejsefeber #4 – Rejsedagbogen

På tur med rejsedagbogen.

23 marts 2017

Posted By: Aarhus Studenterradio // Read More


Rejsefeber #3 – Au Pair i New York

Rejsefeber er en podcast på Aarhus Studenterradio lavet af Mia Skrubbeltrang, Kirstine Krogslund, Emma Albæk, Mille Dahlmann, Cecilie Nissen Toksvig og Marina Behrend, der til sammen rummer en stabil jysk omgang rejseentusiasme.

Rejsefeber er programmet, der drømmer sig væk, giver dig inspiration og vækker minderne fra dine egne nostalgiske rejseoplevelser. Hop med i kufferten, så vil vi tage jer med ud på en rejse gennem radioen.

Foruden vores egne rejseerfaringer, vil der i hvert program være en gæst med et nyt og spændende perspektiv. Desuden præsenterer vi hver uge vores Columbus Quiz med lækre præmier! Og en gang imellem kan I få fornøjelsen af vores Simon Spies Quiz.

14 marts 2017

Posted By: Aarhus Studenterradio // Read More


Rejsefeber #2 – Zambia

I denne podcast tager vi jer med til Zambia i Afrika for at udforske landets mange muligheder for gode og spændende oplevelser. Vi har Pernille Knudsen på besøg, som både fortæller os om rejseformer, budget, seværdigheder og frivilligt arbejde, som hun fik erfaringer med på hendes egen rejse til landet. Zambia byder på mange overraskende oplevelser, så lyt med og få inspiration til, hvordan din sommerferie kan se ud, hvis du køber en billet til det spændende kontinent, Afrika.

19 februar 2017

Posted By: Aarhus Studenterradio // Read More


Rejsefeber #1 – Ecuador, Galapagos, Panama Og Costa Rica

Rejsefeber rejser i dag den lange vej til Syd- og Mellemamerika. Vi har været så heldige at have hele to gæster med i studiet til at dele ud af deres fantastiske rejseoplevelser. Først fortæller Amalie om sin spændende sprogrejse til Ecuador og de paradisiske Galapagosøer, og derefter går turen nordpå, hvor Caroline guider os rundt i de mellemamerikanske lande Panama og Costa Rica. Så lyt med, hvis du vil have nogle fede rejsetips og høre sjove anekdoter om alt fra hajfyldte dykkerture til faldefærdige grænsebroer.

page
Links
Play Cover Track Title
Track Authors