0%
Наши партнеры:

SHARE

04 november 2017

Posted By: Aarhus Studenterradio // Read More


Kan Vi Vinde Kommunalvalget? #4 – Portvin og Gasgrill

Kristian er måske blevet voldtaget alligevel – og lidt til. Anders er begyndt at danne en relation med Reimer Bo, trods kidnapningen tager hårdt på ham. Derudover er der skrevet en ny artikel om Anders og Kristian, som de har lidt svært ved at forstå, men det følger der muligvis en meget naturlig forklaring til.

18 oktober 2017

Posted By: Aarhus Studenterradio // Read More


Kan Vi Vinde Kommunalvalget? #3 – Reimer Bo I Et Kosteskab

I afsnit tre af “Kan vi vinde kommunalvalget?” er Kristian på toppen. Der er kommet en ny person ind i hans liv, han blomstre og intet kan tage ham ned. Men Anders må krybe til korset og indrømme at han også har dummet sig! Desuden er vi blevet til forside stof på den måske største avis af alle. Men hey? Hvad er det der banker?

Husk at stem!!

27 september 2017

Posted By: Aarhus Studenterradio // Read More


Kan Vi Vinde Kommunalvalget? #2 – Wammen Vil Ha’ Mere

I afsnit to af “Kan vi vinde kommunalvalget?” har Kristian virkelig dummet sig. Derudover forsøger Anders og Kristian igen at få fat i Reimer Bo, og få lavet det store interview. Dertil skal fastlægges nogle mærkesager, som for første gang for set dagens lys. Husk at stemme!
#dkpol

20 september 2017

Posted By: Aarhus Studenterradio // Read More


Kan Vi Vinde Kommunalvalget #1 – Hjælp os, Thomas Skov!

Anders og Kristian er opstillingsparate til kommunalvalget 2017, men hvordan gør man?
I dette første afsnit bruger Anders og Kristian det bedste kort de har på hånden – deres intellekt. Denne benytter de overfor journalisten Thomas Skov, der om nogen ved hvordan man promoverer sig selv. Derudover har Anders og Kristian skumle planer om at udnytte Thomas Skov, og få ham til at gøre lige som de vil have ham til.
#dkpol

page
Links
Play Cover Track Title
Track Authors