0%
Наши партнеры:

SHARE

05 oktober 2017

Posted By: Podcast AASR // Read More


Kældersnak – Mølleparken Live

Vi sender live fra Mølleparken i Aarhus, og derfor er dagens tema naturligvis Aarhus. Vi har glædet os til at […]

29 juni 2017

Posted By: Aarhus Studenterradio // Read More


Kældersnak #5 – Det er så yndigt at følges ad (På Roskilde Festival)

I dagens program går vi hånd i hånd på Roskilde Festival. Mærk stemningen i mediebyen og kom med, når vi besøger bandet Bogfinkevejs camp.

07 juni 2017

Posted By: Aarhus Studenterradio // Read More


Kældersnak #4 – NorthSide Festival

I dagens program er temaet Northside Festival. Vi ringer til John Fogde, der er manden med det sidste ord, når det kommer til Northside Festival. Vi ringer til musikgruppen Off Bloom, som meget overraskende er åbne over for ideen om, at Anton og Kristoffer skal med på scenen, når de åbner festivalen. Til slut skal Shinhypnose hjælpe Anton af med en dårlig vane.

14 maj 2017

Posted By: Aarhus Studenterradio // Read More


Kældersnak #3 – Kan du gætte hvem jeg er?

I dagens program skal vi snakke om roller. Hvordan er det at blive kendt for en bestemt rolle – og kan man slippe af med den igen? Derfor snakker vi med Mathias Obdrup, der blev kendt som youtuberen Fisse Ronni. Derudover fortæller Kristoffer om en noget speciel Airbnb oplevelse – og Anton har været med vandflyveren fra Nordic Sea Planes.

05 april 2017

Posted By: Aarhus Studenterradio // Read More


Kældersnak #2 – Mig, mig, mig

I dagens program skal vi snakke selvpromovering i forskellige former. Til at belyse emnet skal vi snakke med Amalie Wessel, der er en af de største bloggere i Danmark. Derudover får vi helt nye informationer om Paradise Hotel fra deltageren: Tanja Printz. Vi får også en ny jingle: Rune har 40 minutter til at brygge en ny fra scratch.

27 marts 2017

Posted By: Aarhus Studenterradio // Read More


Kældersnak #1 – Popkultur/Finkultur

I første afsnit taler vi om popkultur kontra finkultur. Vi byder velkommen til vores kælder. Da det er første program, har Anton forberedt en lille overraskelse. Vi har forfatter og foredragsholder Knud Romer med på telefonen, og så møder vi kongen af natklubben Harlekin.

page
Links
Play Cover Track Title
Track Authors