0%

SHARE

12 juni 2017

Posted By: Aarhus Studenterradio // Read More


Det Bliver Bedre I Næste Uge #6

I dette afsnit gæster Michael Schøt programmet. Her bliver der igen gennemgået nyheder, snakket om fodbold, vold, selvfølgelig politik, og så er der et meget overraskende udfald i quizzen “Hold nu kæft Tommy” Michael kommer med SU tips og til sidst gennemgår vi som altid, jodel brevkassen.

26 maj 2017

Posted By: Aarhus Studenterradio // Read More


Det Bliver Bedre I Næste Uge #5

I denne udgave af “Det bliver bedre i næste uge” har værterne Hasse Rørmose og Morten Korsgaard, vinderen af Comedy Fight Club Live, Mikkel Klint Thorius med som gæst. Her bliver der snakket på lovet løs om blandt andet Christiania, Aarhusiansk fastfood, Kulturhovedstaden og en masse andet. Der bliver quizzet, og svaret på spørgsmål i Jodel. Det skal dog siges at det er optaget 3 dage før Mikkel vandt konkurrencen på Tv2 Zulu.

14 maj 2017

Posted By: Aarhus Studenterradio // Read More


Det Bliver Bedre I Næste Uge #4

Morten Korsgaard og Hasse Rørmose tager denne gang imod den levende legende i dansk stand-up, Thomas Hartmann. Udover hans status på den danske Comedy scene kan han også skrive bilnørd og racerkøre på sit CV. I dette program snakker de om Cola, pepsi med kanelsmag og den forsvundet narkohund Paplo. Derudover vendes Donald Trumps fyring af FBI´s chef. Der bliver kæmpet i quizzen “Hold nu kæft Tommy” og sidst men ikke mindst giver de 3 komikere hjælp til folk på Jodel.

10 maj 2017

Posted By: Aarhus Studenterradio // Read More


Det bliver bedre i næste uge #3

I “Det bliver bedre i næste uge” får de besøg af en gæst hvor de sammen vil gennemgå nyheder der er sket i den forgangende uge og snakke om Donald Trump. Morten Korsgaard og gæsten quizzer i Hasse Rørmoses quiz “Hold nu kæft, Tommy” hvor der skal gættes om nyheden er sandt eller falsk.

Dernæst vil der komme SU tips, som er gode råd til studerende som måske ikke har det største budget. Der vil være gennemgang af Aarhus natteliv, hvor der bliver snakket om hvad der er sket om hvad de kan anbefale selv, krydret med sjove historier. Programmet slutter med Jodel Brevkassen, hvor de 2 værter og gæsten, svare på spørgsmål og giver folk råd omkring deres dilemma.

06 maj 2017

Posted By: Aarhus Studenterradio // Read More


Det bliver bedre i næste uge #2

I denne uges afsnit af “Det bliver bedre i næste uge”, har værterne Morten og Hasse besøg af komikeren Melvin Kakooza. De tre snakker løst og fast om ugens nyheder. De finder blandt andet ud af at Melvin, til trods for sit afrikanske udseende, er helt pjattet med Birthe Kjær. Derudover byder ugens afsnit på quiz’en “Hold nu kæft, Tommy”, hvor Melvin og Morten skal gætte hvilke nyheder der er ægte, og hvilke der er en decideret “Hold nu kæft, Tommy”.

Ydermere bliver der kigget lidt på det Aarhusianske natteliv, gode tips til folk på SU og afslutningsvist tager de store og små problemer op i Jodel-brevkassen, hvor de Jodel-glade Aarhusianere får gode råd til deres problemer.

15 april 2017

Posted By: Webmaster // Read More


Det bliver bedre i næste uge #1

Hasse Rørmose og Morten Korsgaard er værter på programmet “Det bliver bedre i næste uge” hvor de 2 komikerer snakker løst og fast om seriøse og useriøse emner.

page
Links
Play Cover Track Title
Track Authors