Микрозаймы на карту можно получить на сайте https://z-zaim.ru/na-kartu срочно и без проверок.
0%

Tøffelheltene #1 – Giver du ikke en øl?


 

 

tøffelheltene1400x1400Dette er Tøffelheltenes fjerde comeback, og denne gang med en god nyhed, som du sikkert har gennemskuet: vi er kommet på iTunes! Idag snakker vi om hvorfor vi laver podcast, Anders undersøger hvorvidt sætningen “giver du ikke en drink?” gælder for begge køn, og vi kommer naturligvis ikke udenom den store, famøse, anmelderroste, anderkendte, og eftertragtede pornoquiz. Derudover en masse hyggesnak, bl.a om hvordan pæren blev opfundet i Søndervig efter en række grusomme uheld, samt Anders og Kristians tur i svømmehallen. Alt dette og meget mere!

Tøffelheltene er et radioprogram, der introducerer, vender og drejer dagligdagen i et parforhold. Vi er to mandlige studerende, som er af den overbevisning at manden konstant er underlagt kvinden. Uanset om man(d) er i et forhold eller ej. Uanset sammenhæng. Uanset situation. Uanset hvad.
Programmet er ikke kun mandeorienteret, men er også en mulighed for det kvindelige køn, til at få en indsigt i hvordan det føles under sålen. Vi vil bestræbe os på at holde et højt niveau af selvironi, samtidig med at vi forventer, at den eventuelle lytter også selv besidder en lille smule selvironi.
Det er vigtigt at understrege, at programmet ikke kun er for mænd i et forhold, men også for singlen, som søger en guideline i forhold til vejen mod kærligheden.

SHARE
Links
Play Cover Track Title
Track Authors