0%
Наши партнеры:

Rejsefeber #2 – Zambia


Rejsefeber1400x1400I denne podcast tager vi jer med til Zambia i Afrika for at udforske landets mange muligheder for gode og spændende oplevelser. Vi har Pernille Knudsen på besøg, som både fortæller os om rejseformer, budget, seværdigheder og frivilligt arbejde, som hun fik erfaringer med på hendes egen rejse til landet. Zambia byder på mange overraskende oplevelser, så lyt med og få inspiration til, hvordan din sommerferie kan se ud, hvis du køber en billet til det spændende kontinent, Afrika.

Rejsefeber er en podcast på Aarhus Studenterradio lavet af Mia Skrubbeltrang, Kirstine Krogslund, Emma Albæk, Mille Dahlmann, Cecilie Nissen Toksvig og Marina Behrend, der til sammen rummer en stabil jysk omgang rejseentusiasme.

Rejsefeber er programmet, der drømmer sig væk, giver dig inspiration og vækker minderne fra dine egne nostalgiske rejseoplevelser. Hop med i kufferten, så vil vi tage jer med ud på en rejse gennem radioen.

Foruden vores egne rejseerfaringer, vil der i hvert program være en gæst med et nyt og spændende perspektiv. Desuden præsenterer vi hver uge vores Columbus Quiz med lækre præmier! Og en gang imellem kan I få fornøjelsen af vores Simon Spies Quiz.

Tag et lyt til vores podcasts og lad dig inspirere og rive med!

SHARE
Links
Play Cover Track Title
Track Authors