0%
Наши партнеры:

Rejsefeber #1 – Ecuador, Galapagos, Panama Og Costa Rica


Rejsefeber1400x1400

Rejsefeber rejser i dag den lange vej til Syd- og Mellemamerika. Vi har været så heldige at have hele to gæster med i studiet til at dele ud af deres fantastiske rejseoplevelser. Først fortæller Amalie om sin spændende sprogrejse til Ecuador og de paradisiske Galapagosøer, og derefter går turen nordpå, hvor Caroline guider os rundt i de mellemamerikanske lande Panama og Costa Rica. Så lyt med, hvis du vil have nogle fede rejsetips og høre sjove anekdoter om alt fra hajfyldte dykkerture til faldefærdige grænsebroer.

Rejsefeber er en podcast på Aarhus Studenterradio lavet af Mia Skrubbeltrang, Kirstine Krogslund, Emma Albæk, Mille Dahlmann, Cecilie Nissen Toksvig og Marina Behrend, der til sammen rummer en stabil jysk omgang rejseentusiasme.

Rejsefeber er programmet, der drømmer sig væk, giver dig inspiration og vækker minderne fra dine egne nostalgiske rejseoplevelser. Hop med i kufferten, så vil vi tage jer med ud på en rejse gennem radioen.

Foruden vores egne rejseerfaringer, vil der i hvert program være en gæst med et nyt og spændende perspektiv. Desuden præsenterer vi hver uge vores Columbus Quiz med lækre præmier! Og en gang imellem kan I få fornøjelsen af vores Simon Spies Quiz.

Tag et lyt til vores podcasts og lad dig inspirere og rive med!

 

SHARE
Links
Play Cover Track Title
Track Authors