0%
Наши партнеры:

Feltradio: Radio Ché (22:27) – Fidel Castro Special


FIDEL CASTRO ER DØD!

I denne særudgave af Feltradio: Radio Ché prøver Lasse omfavne, forklare og fortælle hvad Fidel – El Jefe – er for en størrelse. Feltradioens hidtil længste program byder på lydbilleder fra mindehøjtideligheden på Plaza de la Revolución tirsdag 29/11 2016, en forklaring af Lasses forhold til Fidel, Fidels historie, reportage fra dagene siden Fidels død fredag 25/11 2016 og til mindehøjtideligheden d. 29/11 og sidst, men ikke mindst en analyse af hvordan Fidel kunne blive til et ikon og blive ved magten så længe, og et bud på hvad fremtiden politisk byder på for Cuba.

Feltradio: Radio Ché er en podcast på Aarhus Studenterradio der tager lytteren igennem processen med at forberede og udføre et etnografisk feltarbejde, og senere bruge det i specialeskrivning. Og ikke mindst med til Cubas komplekse virkelighed.

Feltradioen præsenteres af antropologistuderende, Lasse Yde Hegnet, der inviterer på en personlig rejse fyldt revolutionshelte, etnografiske udfordringer og cubanske lækkerier. Podcasten blev optaget før, under og efter feltarbejdet i efteråret 2016. Disse podcasts er uden de oprindelige musiknumre.

SHARE
Links
Play Cover Track Title
Track Authors