0%
Наши партнеры:

Overblikket søger journalister og værter

Posted By: Webmaster On:


Overblikket søger journalister og værter

Aarhus studenterradio søger værter til morgenprogrammet Overblikket, som bliver sendt alle hverdag 8 til 9, både på FM-båndet samt på internettet. Du kommer til at bringe nyheder som vedrører studerende/universitet og Aarhus generelt samt lave interviews, quizzer og meget andet.

Her kommer du til at være en del af en fast dagsredaktion, som er tilknyttet én af ugens hverdage. Dermed er der i alt fem dagsredaktioner, som hver især sender én gang om ugen.

Det forventes, at du sammen med din redaktion dagen inden udsendelsen har forberedt morgendagens program, hvilket eksempelvis kan være at få et interview på plads, eller researche til en quiz.

Alt i alt skal du have øje for den gode historie, der skal formidles fra de studerendes perspektiv, og ikke være bange for at ringe kilder op tideligt om morgenen.

Så hvis du både har lyst til at være journallist i bedste P1 stil, men samtidig også vil lege lågsus på P3, så er Overblikket stedet for dig, idet du helt selv får lov til at vælge, hvordan morgendagens program skal udarte sig.

Hvis du er interesseret, så skriv en kort motiveret ansøgning til overblikket@aarhusstudenterradio.dk

For at lave radio på Aarhus studenterradio kræver det at man er medlem. Et medlemskab koster 100 kr. for et helt år. De penge er hurtigt tjent ind igen gennem et medfølgende medlemskab af Studenterhuset, der blandt andet giver rabat på øl i Studenterbaren, og så arrangerer vi gratis kommunikation/journalist kurser gennem SAML, i alt fra studieteknik og journalistiske grundprincipper til stemmetræning.

Lyt til dagens Overblik i afspilleren nedenfor.


Links
Play Cover Track Title
Track Authors