0%
Наши партнеры:

Er du vores nye nyhedsvært?

Posted By: Webmaster On:


Vil du være med til at lave nyheder, der når ud til hele Aarhus hver morgen mellem 8-9 på 98,7 FM? Vågner du med et energiniveau, der ligger et sundt sted mellem Dovne Robert og Ole Henriksen? Har du en bred almen viden?

Så er det dig, vi har brug for på AASR.dk!

Overblikket er nyhedsmagasinet, der hver dag skal give de studerende et overblik over, hvad der sker i byen og på universitetet. Musikken bliver nøje udvalgt af kanalens musikudvalg og består udelukkende af dansk musik med fokus på upcoming kunstnere. På AASR støtter vi vækstlaget og undergrunden, og vi vil gerne have dig med på holdet!

På overblikket bliver du del af en dagsredaktion, der møder tidligt og forbereder programmet til kl. 8, hvor der sendes live i en time. Vi er allerede en stor flok, men vi har altid brug for flere værter! VI SØGER SPECIFIKT TIL TIRSDAGSREDAKTIONEN!

Er du interesseret, så send en kort motiveret ansøgning til Chefred@aarhusstudenterradio.dk og vær med til at sætte dit præg på programmet.

Et medlemsskab af Aarhus Studenterradio koster 150kr. for et helt år. De penge er dog hurtigt tjent hjem igen gennem et medfølgende medlemsskab af Studenterhuset, der blandt andet giver rabat på øl i Studenterbaren, og så arrangerer vi gratis kurser gennem SAML i alt fra studieteknik og journalistiske grundprincipper til stemmetræning.

Aarhus Studenterradio gik i luften for første gang 1. februar 1996 og har siden sendt nærværende, legesyg og udfordrende radio til Aarhus’ studerende.


Links
Play Cover Track Title
Track Authors