x

Jeg søger en legekammerat til podcast om dokumentarer

00

Er du også vild med dokumentarer?

Dokumentarland

Hej,

Jeg hedder Karoline, og jeg søger med lys og lygte en sød person som vil hjælpe mig med at skabe verdens bedste podcast!

Dokumentarland er mit forsøg på at dyrke min passion, nemlig dokumentarer, på den mest nørdede og interessante måde. Jeg er kæmpe fan af dokumentarer, og ønsker i programmet at undersøge alle sider af dokumentar-genren, menneskerne der skaber dem og hvordan de bliver til.

Derfor søger jeg en ligesindet – du behøver absolut ikke, at have den største viden om film og dokumentarer, men har du blot interessen i at skabe et fedt program, så er det lige præcis dig, jeg søger!

Er du interesseret, så send en kort motiveret ansøgning til Chefred@aarhusstudenterradio.dk og vær med til at sætte dit præg på programmet. Skriv Dokumentarland i emnefeltet.

Et medlemsskab af Aarhus Studenterradio koster 150kr. for et helt år. De penge er dog hurtigt tjent hjem igen gennem et medfølgende medlemsskab af Studenterhuset, der blandt andet giver rabat på øl i Studenterbaren, og så arrangerer vi gratis kurser gennem SAML i alt fra studieteknik og journalistiske grundprincipper til stemmetræning.

Aarhus Studenterradio gik i luften for første gang 1. februar 1996 og har siden sendt nærværende, legesyg og udfordrende radio til Aarhus’ studerende.