0%
Наши партнеры:

AASR søger værter til politisk magasin

Posted By: Webmaster On:


[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_empty_space height=”32px”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1956″ border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_circle”][vc_column_text] [/vc_column_text][vc_column_text]

#10: Juradebat, Marc Perera Christensen og demonstration by #Aarhuspol on Mixcloud

[/vc_column_text][vc_column_text]Aarhus Studenterradio søger et par studerende fra statskundskab, retorik, jura eller andre relevante uddannelser til det politiske magasin, #Aarhuspol.

Programmet skal være dagsordensættende på aarhusiansk lokalpolitik og analysere og forklare de beslutninger, der bliver truffet ved byrådsmøderne.

Aarhuspol er et debatprogram, hvor gæsterne har tid til at svare, og hvor der bliver sat fokus på skiftende emner med udgangspunkt i Aarhus.

Alle værter får en grundigt indføring i professionel brug af Twitter, der er stedet hvor magthavere og journalister mødes, og hvor hashtagget #aarhuspol allerede er  i brug.

Skriv en kort motiveret ansøgning til chefred@aarhusstudenterradio.dk

Et medlemsskab af Aarhus Studenterradio koster 99kr. om året. De penge er dog hurtigt tjent hjem igen, da du får rabat på øl og kaffe i Studenterhuset og gratis kurser gennem SAML i alt fra studieteknik og journalistiske grundprincipper til stemmetræning.[/vc_column_text][vc_raw_html]

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

[/vc_raw_html][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row]

Links
Play Cover Track Title
Track Authors