0%
Наши партнеры:

AASR søger musiknørder til playlisteudvalg

Posted By: Webmaster On:


[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”2167″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_empty_space height=”15px”][vc_separator color=”grey” align=”align_center” style=”” border_width=”” el_width=””][vc_empty_space height=”15px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_custom_heading text=”Elsker du musik?” font_container=”tag:h2|text_align:left” google_fonts=”font_family:Abril%20Fatface%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][vc_empty_space height=”10px”][vc_column_text css_animation=”left-to-right”]Aarhus Studenterradio søger tre-fire musik-interesserede frivillige til vores spritnye og ekstremt magtfulde musikudvalg. Så går du med en lille drøm om at afløse Lars Trillingsgaard på DR? Har du en drøm at blive booker? Afbryder du altid alle andre til festen, fordi du har lavet den fedeste playliste? Hører du mere end én genre? Eller er du ekspert i én? Så er det dig, vi har brug for.

Den første opgave for musikudvalget bliver at kortlægge den danske scene for upcoming musik og løbende lave playlister til vores morgenprogram, Overblikket, der sender hver morgen 8.00-9.00 på 98,7 FM.

Hvis vi har fanget din interesse, så send en mail til chefred@aarhusstudenterradio.dk, hvor du forklarer lidt om dit forhold til musik. Nederst skriver du en liste med ti danske numre, der skulle spilles i morgenfladen i denne uge, hvis du var med i musikudvalget.

På længere sigt skal musikudvalget stå for alle playlister i de timer, hvor vi ikke sender programmer, dvs mange forskellige genrer med musik fra hele verden. Vi lyttes ved!

Et medlemsskab af Aarhus Studenterradio koster 99kr. om året. De penge er dog hurtigt tjent hjem igen, da du får rabat på øl og kaffe i Studenterhuset og gratis kurser gennem SAML i alt fra studieteknik og journalistiske grundprincipper til stemmetræning.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space height=”45px”][vc_raw_html]

JTNDaWZyYW1lJTIwc3JjJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZlbWJlZC5zcG90aWZ5LmNvbSUyRiUzRnVyaSUzRHNwb3RpZnklMjUzQXVzZXIlMjUzQTExMzI4NDg0NSUyNTNBcGxheWxpc3QlMjUzQTRDSjhXOGg0NU9PeTNXSzByYTZkTG0lMjIlMjB3aWR0aCUzRCUyMjQ4MCUyMiUyMGhlaWdodCUzRCUyMjYwMCUyMiUyMGZyYW1lYm9yZGVyJTNEJTIyMCUyMiUyMGFsbG93dHJhbnNwYXJlbmN5JTNEJTIydHJ1ZSUyMiUzRSUzQyUyRmlmcmFtZSUzRQ==

[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]

Links
Play Cover Track Title
Track Authors