0%
Наши партнеры:

AASR søger legekammerater til LydLaboratoriet

Posted By: Webmaster On:


[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2038″ border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”large”][vc_column_text]På Aarhus Studenterradio vil vi være mere end bare en radiostation. Vi er en legeplads for kreative sjæle, hvor de skæve ideer hyldes. Et af de steder hvor der er ekstra højt til loftet er vores nye projekt, LydLaboratoriet, der skal være med til at præge det samlede lydbillede på AASR.

I LydLaboratoriet samler vi musikere, musikvidenskabere, dramaturger, skuespillere og alle andre, der har lyst til at lege med lyd.

Vi har allerede et par ideer, vi gerne vil realisere hurtigt, men det er i høj grad op til medlemmerne af gruppen, hvad der skal produceres, men det er oplagt, at gruppen kommer til at hjælpe nye programmer med introer, jingler og soundbites. Derudover vil vi meget gerne lave radiodrama, og i den forbindelse en julekalender, der skal køre hver morgen i december i vores morgenprogram.

Vi er ved at indhente licenser til redigeringsprogrammet Hindenburg, som der også vil være kurser i.

Skriv til chefred@aarhusstudenterradio.dk, hvis du er interesseret eller udfyld skemaet i bunden. Vi har ikke besluttet, hvor stor gruppen skal være. Det kommer til at afhænge af, hvor mange, der søger.

Et medlemsskab af Aarhus Studenterradio koster 99kr. om året. De penge er dog hurtigt tjent hjem igen, da du får rabat på øl og kaffe i Studenterhuset og gratis kurser gennem SAML i alt fra studieteknik og journalistiske grundprincipper til stemmetræning.[/vc_column_text][contact-form-7 404 "Not Found"][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row]


Links
Play Cover Track Title
Track Authors