0%
Наши партнеры:

AASR søger værter til gamer/tech-programmet 8 Bit

Posted By: Webmaster On:


[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1971″ alignment=”center” style=”vc_box_circle” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self”][vc_column_text]Aarhus Studenterradio søger fire-fem værter til programmet 8 Bit, der skal være fast pensum for hver eneste datalogi-studerende og andre teknologi-interesserede på Aarhus Universitet.

Sidder du ofte og klikker dig gennem artikler på sider som Reddit, Wired, Techcrunch, Engadget og obskure blogs, der har de seneste tech-nyheder? Gamer du World Of Warcraft, Counterstrike eller FIFA? Har du et smartwatch eller en drone med et GoPro-kamera?

Hvis du kan genkende dig selv i noget af det ovenstående, så send en kort motiveret ansøgning til chefred@aarhusstudenterradio.dk.

Aarhus Studenterradio har siden 1996 sendt radio til aarhusianerne. Vi er en forening drevet af frivillige og har studie på Studenterhus Aarhus.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row]

Links
Play Cover Track Title
Track Authors