0%
Наши партнеры:

AASR søger blæksprutter til sociale medier

Posted By: Webmaster On:


Aarhus Studenterradio søger fem Social Media Managers til at styre og planlægge vores brug af sociale medier. Som Social Media Manager på Studenterradioen vil du komme til at arbejde tæt sammen med chefredaktøren og redaktørerne på den nye morgenflade.

Dine arbejdsopgaver bliver i fælleskab med resten af holdet at lave en strategi for brugen af sociale medier på Aarhus Studenterradio og implementere den. Det er en fordel hvis du har erfaring med formidling til især Facebook.

Vi vil gerne være mere tilstede på de sociale medier, når der er events på AU, og når vi sender fra Kapsejlads, Northside, Den Grimmeste Festival, Spot Festival og meget mere, hvor det er muligt at blive akkrediteret.

Ud over at se godt ud på CV’et giver et job på Aarhus Studenterradio også adgang til gratis kurser gennem SAML, gratis kaffe i Studenterhusets Café og rabat på øl i Studenterbaren, og så får du en masse nye venner.

Send en kort motiveret ansøgning til Chefred@aarhusstudenterradio.dk.


Links
Play Cover Track Title
Track Authors