0%
Наши партнеры:

Aarhus studenterradio søger to redaktører og ti værter til nyt morgenprogram!

Posted By: Webmaster On:


[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

FaceCover

Vil du være med til at skabe et helt nyt program fra bunden, der når ud til hele Aarhus hver morgen mellem 8-9 på 98,7 FM? Vågner du med et energiniveau, der ligger et sundt sted mellem Dovne Robert og Ole Henriksen? Kan du li’ nyheder? Kan du li’ musik?

Så er det dig, vi har brug for på AASR.dk!

Vi søger to redaktører, der skal stå for planlægning af indhold, vagtplaner og ideudvikling. Vi har sat nogle rammer for programmet, men der er meget frie tøjler til de to redaktører til at sætte deres eget præg på indholdet. Vi opfordrer alle til at søge stillingerne, uanset hvilket studie I kommer fra, da vi lægger mere vægt på engagement og talent end studieretning. Det samme gælder for værterne, hvor vi gerne vil have et bredt udsnit af de studerende fra Aarhus.

Det nye hold mødes og ideudvikler inden sommerferien, hvor der vil blive optaget et par prøveprogrammer for at finde den helt rigtige form, så programmet er fintunet til efterårssemesterets start.

Skriv en mail med en kort motiveret ansøgning og send den til chefred@aarhusstudenterradio.dk.

Vi lyttes ved!

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]

Links
Play Cover Track Title
Track Authors