0%
Наши партнеры:

Aarhus Studenterradio søger ny formand og næstformand

Posted By: Webmaster On:


generalforsamling

Efter halvandet års samarbejde om at lede AASR, træder formand John O’Sullivan og næstformand Bjørn Emil Zäll af, for at lade nye kræfter komme i spil. De skal begge på udveksling til efteråret, og derfor har du nu muligheden for at få dig både ledererfaringer, men også muligheden for at sætte dit præg på noget af det fedeste radio der bliver lavet i Danmark lige nu.

Som formand og næstformand kommer man til at arbejde med stationens økonomi, de mange fede programmer, og være med til at arrangere og koordinere events, såsom dækning af Kapsejladsen i uniparken. Derudover står formanden og næstformanden i forreste række for at imødekomme de udfordringer radioen nu engang kan stå over for. Det er i høj grad fleksible stillinger med en masse frihed, og det kan roligt siges at man får det ud af det, som man lægger i det.

Formanden og næstformanden arbejder tæt sammen om at lede radioen. Hvor formanden står for at sætte radioens overordnede kurs, så er det både han og næstformanden der sørger for at holde den. Næstformanden træder til når formanden har brug for det, men de to rollers effektivitet afhænger af deres samarbejde.

AASR står pt. i en virkelig stærk situation, nu da vi er kommet ind og bo i Studenterhus Århus, og derfor er det vigtigt at vi får et par nye ildsjæle ind, der er klar til at videreføre arven. Der kræves ingen særlige kvalifikationer, udover at du brænder for at lave fed radio, og er parat til at gøre AASR endnu federe end det allerede er. Send en mail til formand@aarhusstudenterradio.dk, eller duk bare op til vores generalforsamling d. 23 maj på Studenterhus Århus.

Kom til generalforsmling i Aarhus Studenterradio og få indflydelse på byens fedeste radiokanal!https://www.facebook.com/events/1418676301771574/

Posted by Aarhus Studenterradio on Sunday, March 29, 2015


Links
Play Cover Track Title
Track Authors