0%
Наши партнеры:

Generalforsamling i Aarhus Studenterradio

Posted By: Webmaster On:


[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” image=”1626″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Aarhus Studenterradio holder den årlige generalforsamling den 23. maj klokken 12.00.

Der gøres rede for det forgangne år, både økonomiske og i mere generel omfang, og der tages nye forsalg op til overvejelse og afstemning.

Studenterradioen går en spændende tid i møde med nogle spændende udfordringer. Samarbejdet med Studenterhuset har været godt, og nu skal næste skridt tages, så vi får et fast studie i kælderen.

Det bliver en af den nye bestyrelses kerneopgaver i det næste år. Der er nemlig flere pladser i bestyrelsen, der er på valg. Formand, næstformand og chefredaktør fortsætter ikke, så vi skal have nye kræfter i spil.

Generelforsamlingen er en vigtig begivenhed i Aarhus Studenterradio, hvor vi vejer stemningen og lægger kursen for det næste år, så det er vigtigt, at alle programmer er repræsenterede.

Vi glæder os til at se jer!

*Dagsorden bliver offentliggjort her på siden.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Kom til generalforsmling i Aarhus Studenterradio og få indflydelse på byens fedeste radiokanal!https://www.facebook.com/events/1418676301771574/

Posted by Aarhus Studenterradio on Sunday, March 29, 2015

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Links
Play Cover Track Title
Track Authors